U gebruikt een oude browser!

Update uw browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

Workshop hartige desserts met chef Niels van Zijl

Op zaterdag 11 januari is er een culinaire workshop van Niels van Zijl in de keuken van DeZusters. Chef Niels van Zijl maakt de deelnemers wegwijs in de keuken van DeZusters. Deelnemers gaan aan de slag met fermentatietechnieken, kombucha maken en hartige ijsbereidingen. Ook onderzoeken we welke groenten en kazen ideaal zijn voor desserts. Een leerzame en smakelijke middag.

https://www.buitenplaatsdoornburgh.nl/agenda/koken-met-dezusters/

1. Kies je ticketsoort

  • Selecteer je tickets
    Prijs
    Aantal
    Subtotaal
  • Za 11 januari, 14:00 uur
  • Regulier | Workshop hartige desserts met chef Niels van Zijl € 45,00 Uitverkocht
    € 45,00
    Uitverkocht

    Inclusief tentoonstelling

  • Totaalprijs
Chat met ons op WhatsApp